Kategoriat
Uutiset

Positiiviset liikkuu!

Tule mukaan Positiiviset ry liikuntatoimintaan, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia!

Tule mukaan Positiivisten liikuntatoimintaan, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia! Kiinnostaako painonnosto tai kerran viikossa kokoontuva kuntosaliryhmä? Lue lisää alta.

Painonnostoa maailmanmestarin ohjauksessa

Torstaina 10.10. klo 18-19 pääset harjoittelemaan voimanoston moninkertaisen maailmanmestari Nuno Nobren johdolla. 

Olitpa aloittelija tai haluat kehittää taitojasi, tämä on loistava tilaisuus oppia mestarilta! Kuntotasolla ei ole painonnostossa väliä, vaan siitä hyötyvät ja sitä voivat harjoitella kaikki. Ryhmässä on vielä muutama paikka jäljellä, joten ole nopea!

Pääset mukaan laittamalla viestiä Jolle (joanna.samona@positiiviset.fi), soittamalla numeroon (09) 692 5441 tai lähettämällä meille WhatsApp-viesti numeroon +358 44 750 7460.

Kuntosaliryhmä

Positiivisten kuntosaliryhmä treenaa yhdessä joka maanantai. Ryhmää vetää Jo, joka esittelee osallistujille kuntosalilaitteita ja opastaa helppoihin liikkeisiin, jotka vahvistavat jokaista lihasryhmää. Myös kuntosaliryhmään voi tulla niin aloittelijat kuin pidempään punttisalilla viihtyneet, eikä kuntotasolla ole väliä. Jokaiselle löytyy takuulla oma ja mukava tapa kuntoilla.

Tule vahvistamaan kehoasi, ylläpitämään terveyttäsi ja pitämään hauskaa mukavassa ja tsemppaavassa porukassamme!

Lisätietoja saat kysymällä Jolta (joanna.samona@positiiviset.fi), soittamalla numeroon (09) 692 5441 tai lähettämällä meille WhatsApp-viesti numeroon +358 44 750 7460.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Kuntosaliryhmää vetää Jo, joka voi myös esitellä kuntosalilaitteita ja opastaa treenaamisessa.